fiberoptics

Fiber til bedrift og privat

Webhus er en leverandører som har lang erfaring med strukturert kabling for datanettverk. Kabling i bygninger og bedriftsnett av nyeste poduktkvalitet krever kunnskap. Datakabler og nettverksutstyr fanger opp støy og forstyrrelser om det behandles galt, eller blir skadet. Vi har fokus på kvalitetskontroll på alle produkter og tjenester vi leverer. Vi tilbyr alle typer bredbåndsløsninger; kablet, trådløst eller fiber.

Med fibernett overføres dine datasignaler som lys, med lysets hastighet. Bredbånd er like viktig for bedriften og det moderne hjemmet som strøm og vann. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det dermed helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester. Webhus leverer internett via fiber, VDSL, SHDSL og ADSL, med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper.

Tilpasset din bedrifts behov – enkelt og problemfritt

Våre nettløsninger tilpasses din bedrifts behov. Vi tilbyr internett via fiber, VDSL, SHDSL og ADSL, med fiber som det ypperste alternativet med sine suverene egenskaper. Bedrifter med flere avdelingskontor, filialer eller butikker på flere steder, knytter vi enkelt sammen i ett og samme, sikre nettverk med vår IP VPN-løsning.

På nett med høy hastighet og maksimal stabilitet

Vi vet at din bedrift er helt avhengig av rask, stabil og sikker nettilgang for å kunne fungere på best mulig måte. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det dermed helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester.

Enten din bedrift beståLynrask fiber til din bedrift

 

KontaktOss