Office 365 konfigurering PC

Sette opp e-post i Outlook for Windows

Fremgangsmåten i denne artikkelen beskriver hvordan du setter opp e-postkontoen på datamaskinen ved hjelp av Outlook 2016, Outlook 2013 eller Outlook 2010.

Bruker du Outlook for Mac? Se Sette opp e-post i Outlook 2016 for Mac.

Sette opp e-postkontoen for jobb eller skole i Outlook ved hjelp av veiviseren for automatisk oppsett

Merknad: Hvis du bruker Outlook 2010 med Office 365 for Business, må du konfigurere skrivebordet før du kan konfigurere Outlook til å få tilgang til kontoen.

1. Åpne Outlook. Når veiviseren for automatisk kontooppsett åpnes, velger du Neste. Velg NesteE-postkontoer-siden.

Hvis veiviseren ikke åpnes eller du vil legge til en ekstra e-postkonto på verktøylinjen i Outlook, velger du Fil-fanen.

1. Velg Legg til konto.

1. Angi navn, e-postadresse og passord på Automatisk kontooppsett-siden, og velg deretter Neste.

2. Velg Fullfør.

Kontoen min ble ikke konfigurert

Hvis kontoen ikke ble konfigurert automatisk, kan Outlook spørre deg om å prøve igjen via en ukryptert tilkobling til e-postserveren. Hvis det ikke fungerer, kan du bruke alternativet for manuell konfigurasjon. Se Legge til en e-postkonto med egendefinerte innstillinger eller når automatisk konfigurasjon ikke fungerer.