Konfigurer jobb- eller skolekontoer for e-post som bruker Office 365

Tips!  Android-enhetene kan se forskjellige ut, så bruk denne fremgangsmåten som en veiledning eller se i hjelpedokumentasjon fra produsenten av den aktuelle enheten.

Bruk Outlook for Android-appen

Bruk det innebygde e-postprogrammet for Android

Merknad  Outlook for Android krever en Android-telefon som kjører Android 4.0 eller nyere. Tilgjengeligheten til appen varierer, så finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt.

Se disse trinnene i en video.

Ved hjelp av Outlook for Android kan du få tilgang til e-post, kalender, kontakter og OneDrive-filer fra appen i stedet for å måtte åpne separate apper.

Merknad  Du har ikke tilgang til oppgaver fra Outlook for Android-appen.

1. Last ned Outlook for Android-appen fra Google Play Store hvis du ikke har installert den ennå.

Hvis du allerede har installert den, åpner du den og trykker navigasjonskontrollen nederst på Android-enheten eller trykker Mer > Innstillinger > Legg til konto, avhengig av hvilken enhet du bruker.

1. Trykk Office 365 hvis du har en jobbkonto eller skolekonto i Office 365 for Business.

1. Skriv inn den fullstendige e-postadressen, for eksempel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og passordet. Trykk deretter Logg på.

Merknad  Hvis du tidligere valgte Exchange for å konfigurere kontoen, kan du få en melding om sikkerhetsoppgraderinger, og du må logge deg på igjen. Følg instruksjonene, og logg deg på med den fullstendige e-postadressen og passordet.

Outlook for Android starter deretter synkroniseringen av kontoen.

1. Hvis du vi vise kalenderen, filer eller kontakter fra appen, trykker du Mer .

1. Hvis du vil lære mer om hvordan du bruker Outlook for Android, trykker du navigasjonskontrollen nederst på enheten eller Meny > Hjelp. Du kan også se Vanlige spørsmål om Outlook for iOS og Android.

Du kan ha mer enn én konto i Outlook for Android. Velg hvilken type konto du vil legge til, og følg disse trinnene.

Slett en konto

1. Avhengig av hvilken enhet du har, trykker du enten navigasjonskontrollen nederst på enheten, eller Mer > Innstillinger.

2. Trykk kontoen du vil slette.

3. Velg Fjern konto fra enheten og eksternt.

Finn ut mer om Office 365 for andre apper på telefoner eller nettbrett med Android.

Se disse trinnene i en video.

1. Trykk Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > E-post.

1. Skriv inn den fullstendige e-postadressen, for eksempel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og passordet. Trykk deretter Neste.

2. Velg alternativet Exchange.

3. Det kan hende at du får en melding om ekstra sikkerhetsfunksjoner, avhengig av hvordan Office 365-administratoren i organisasjonen konfigurerte kontoen. Velg OK for å fortsette.

1. Så snart enheten har verifisert serverinnstillingene, vises siden Kontoalternativer. Aksepter standardinnstillingene for hvordan du vil motta og sende e-post, og trykk deretter Neste. (Det kan hende du må bla nedover for å se Neste.)

2. På siden Konfigurer e-post kan du endre navnet på kontoen din. Trykk Ferdig når du er ferdig.

Hvis du synkroniserte kalenderen og kontaktene i trinn 5, kan du gå til appene på telefonen for å se alle elementene som ligger der. Hvis du også synkroniserte oppgaver, skal du kunne se dem i kalender-appen på enheten. Det kan ta noen minutter å synkronisere innholdet.

Hvis enheten ikke kan koble seg til, bør du kontrollere at du har skrevet inn riktig e-postadresse og passord og deretter prøve på nytt. Hvis du fortsatt ikke får koblet deg til, kan du prøve å konfigurere kontoen manuelt ved å følge denne fremgangsmåten.

Manuell konfigurasjon

1. Trykk Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > E-post.

1. Skriv inn den fullstendige e-postadressen, for eksempel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og passordet. Trykk deretter Neste.

2. Velg Manuell.

3. Se gjennom innstillingene på siden Innstillinger for Exchange-server, og oppdater om nødvendig.

1. Trykk Ferdig.

2. Det kan hende at du får en melding om ekstra sikkerhetsfunksjoner, avhengig av hvordan Office 365-administratoren i organisasjonen konfigurerte kontoen. Velg OK eller Aktiver for å fortsette.

1. Godta standardinnstillingene, eller gjør endringer i hvordan du vil at kontoen skal synkronisere på enheten din. Når du er ferdig, sveiper du til bunnen og trykker Neste.

2. På siden Konfigurer e-post kan du endre navnet på kontoen din. Trykk Ferdig når du er ferdig.

Hvis du synkroniserte kalenderen og kontaktene i trinn 7, kan du gå til appene på telefonen for å se alle elementene som ligger der. Hvis du også synkroniserte oppgaver, skal du kunne se dem i kalender-appen på enheten. Det kan ta noen minutter å synkronisere innholdet.